HOMEMADE HEALTHY MÃœSLI & CAPPUCCINO OATMEAL +

Idag gjorde jag en hemmagjord müsli utan socker som jag hade i min jordgubbsyoghurt samt toppade min Cappuccino gröt med.

Såhär gjorde jag.  

Müsli  – Tog lite krossade nötter, linfrön, havregryn, blåbär/hallon och kokosflingor hällde i en stekpanna, kryddade med kanel (experimentera själv). Stekte med lite kokosolja tills det fått färg och sedan var det klart. Häll müslin på filen, yoghurten, gröten eller vad du vill. Delicious!

Cappuccino gröt  – Nu till cappuccino gröten. Den gjorde jag som man gör med vanlig gröt fast tillsatte proteinpulver med smak av Cappuccino! Så gott. Rör om tillsätt lite extra vatten om konsistensen skulle bli för tjock och sedan är det bara att käka.

På bilden har jag inte hällt mjölken över gröten ännu (blev finare så), så ni inte tror jag käkar det sådär torrt, menar jag. Hehe!

0

Comments are closed for this article!