GET YOUR ABS ON +

I vintras tränade ju jag en del på TMT ute i Tullinge, med Gustav och Emil. Det var bland det jobbigaste jag gjort, men också himla rolig träning. Galet hård och rolig träning som ger snabba resultat, träningen är crossfit-inspirerad med inslag av thaiboxning. Efter ett träningspass på TMT så är man allt annat än torr och pigg! hihi

Nu har iallafall jag fått chansen att erbjuda mina fina läsare ett bra erbjudande, så för dig som vill komma i form, här är något för dig.

Fram till den 10e augusti har du chansen att boka upp dig på PT-timmar och träna med killarna på TMT till halva priset. Du och en vän går 2 men betalar för 1, ordinarie pris för en PT-timme är 750 kr. I priset ingår ett individuellt kostschema för er båda samt en snygg TMT-shaker.

Emil och Johan som driver TMT är duktiga på både kost och träning och båda två är framgångrika inom svensk thaiboxning, därav inslagen av thaiboxning i träning vilket gör träningen väldigt kul. Jag rekommenderar TMT starkt och tycker att du och en vän ska ta er ut till Tullinge för att testa på denna träningsform, det är helt klart värt resan ut.

Kontakta TMT här: info@basictraining.se och ange Molly eller Myshowroom när ni bokar för att ta del av detta erbjudande.

0

Comments are closed for this article!