YESTERDAY +

Tights & Tröja – Gilly Hicks / Skor – Nike freerun

Godmorgon sömntutor! Är ni vakna? Jag har nog ”peppar peppar ta i trä” klarat mig undan Jetlaggen rätt bra. Sover när jag ska sova, äter när jag ska äta och vaknar när jag ska vakna. Kan inte bli bättre.

Hur som helst. Fredagskvällen blev sådär lugn och skön som jag hoppats på. Igårkväll efter en god middag och massa lösgodis så låg både jag, mamma och pappa som tre grisar på soffan. Det var en fin och varm kväll så vi drog på oss ett par sköna dojjer och tog en liten promenix vid djurgården, skönt efter maten och så himla fint att gå där!

Har precis vinkat hejdå till dem och nu ska jag packa upp min väska som har legat på golvet och varit ivägen två dagar nu. Snart ska jag möta upp världens finaste vän också som är så saknad<3

0

Comments are closed for this article!