GILLY HICKS +

Tröja – Gilly Hicks – Shorts – Zara / Skor – Weekday / Solglasögon – Venice beach

HALLÃ… mina kära!

Då var man hemma i Stockholm igen efter typ världens bästa resa. Jag och Hanna är så nöjda och jag är väldigt glad över att jag åkte tillsammans med den fina tösen <3   På plats igår var söta mamma och pappa och hämtade upp mig på arlanda och gissa vad vi gjorde direkt därefter? – åkte och käkade middag och nu till det bästa…. köpte världens största GODISPÃ…SE! bättre välkomnande kunde man väl inte få.

Idag är jag rätt trött, men kunde definitivt varit tröttare om det inte vore för att jag faktiskt sov under flygresan hem. Idag ska jag ha en rehab dag vilket innebär packa upp, städa, träna (om jag orkar) och bara mysa. Längtar så in i bomben tills imorgon då jag äntligen får träffa världens finaste vänner <3

 

0

Comments are closed for this article!