HIGH ON LIFE +

Idag har jag och Hanna varit och   handlat frukost inför veckan vi är här. Dagarna går så otroligt fort, vi åker ju härifrån redan på Tisdag och idag är det Onsdag. Vill bara att alla mina nära och kära kommer hit så jag kan stanna här några månader till!!

Hur som helst, det jag skulle komma fram till och säga är att jag och Hanna har någonting lite roligt gemensamt. Båda älskar att gå runt och kolla i matbutiker. Typ som här i USA, dem har så mycket roliga saker som inte finns hemma i Sverige. Jag kan verkligen gå runt i en mataffär här och kolla i timmar, haha. Det finns verkligen ALLT mellan himmel och jord, både för väldigt nyttiga människor och väldigt onyttiga människor. Det blir iallafall lätt att det slinker ner en och annan (läs:många) godsak(er) i korgen när man är här och handlar. På så sätt är det kanske tur att vi inte har riktigt roliga mataffärer hemma i Sverige.. hehe!

0

Comments are closed for this article!