GOING TO SIX FLAGS TOMORROW +

T-shirt – Forever21 / Shorts – Zara / Skor – Weekday / Armband – Marc By Jacobs / Solglasögon – Venice Beach

Godmorgon på er mina hjältar! här är det dock kväll. Så ni får väl säga godnatt åt mig istället, hehe. Tänkte mest säga det att första skoldagen var grym, skolan är helt fantastiskt. Denna är min favorit, helt klart (och Miami-skolan). Vilken byggnad och vilket drag! Så kul verkligen. Bilder och videos därifrån kommer i slutet av veckan, som vanligt.

Imorgon åker jag och Hanna till Six Flags eftersom jag fick två biljetter av mina fina vänner dit i studentpresent! är såååå pirrig i magen, detta kommer bli galet.

Någon av er som varit där kanske? tell me, vad måste man bara åka.. Eller vi kanske borde omformulera den frågan. Så, vad vågar man åka? hihi

0

Comments are closed for this article!