YESTERDAY IN FRONT OF THE HOLLYWOOD SIGN +

Bilder från igår när vi besökte Hollywood-skylten från världens finaste utsiktsplats. Man såg ut över hela Los Angeles! Det var verkligen SÃ… vackert. Att vara där på kvällen hade nog inte varit så oromantiskt heller /

Hur tar vi oss runt till alla ställen nu då? – Ja.. Om man säger såhär. Jag trodde det skulle vara enklare att ta sig runt med buss osv än vad det är.   Man bör nog hyra en bil för att ta sig smidigast och snabbast runt här. Avstånden mellan allt är ju liksom, så långt. Att åka buss/tåg etc betyder väldigt många byten och ganska mycket krångel. Eftersom varken jag eller Hanna vågar köra bil här i LA och är här med EF så har vi haft det så otroligt lyxigt att vi fått transfer till de ställen vi vill åka till. EF anordnar ju resor och aktiviteter hela tiden så man sitter ju absolut inte fast och det finns ju ALLTID bussar/hyrbilar/tåg/taxi etc, så det är inga problem.

0

Comments are closed for this article!