VIDEO – OUR WEEK IN SAN FRANCISCO +

/ Vi har precis kommit fram till våran värdfamilj här i LA, planet var försenat några timmar Så det är sent på kvällen här och väldigt mörkt, men huset ser så fint ut och dom vi bor hos är supersnälla verkligen. Känns jätte bra! /

Här kommer en liten video från vår vecka i San Francisco. Jag tänkte försöka göra en liknande video efter varje destination vi varit på så ni får se lite mer än bara bilder. Det är väl rätt kul?

Ställ gärna fler frågor till mig i kommentarfältet nedan om ni undrar något angående EF språkresor, San Francisco, tips på matställen, shopping etc.

(ni kan även kika in hannas video på hennes blogg  här)

Nu är det dags att gå och lägga sig här, är så himla trött efter allt släpande av väskor och försenade flyg. Har en stor dubbelsäng för mig själv, så inatt kommer jag nog garanterat sova som en riktig prinsessa och drömma om våran vecka vi har framför oss här i La-La-land.. SO EXCITED! imorgon är det första dagen i skolan här också  <3

0

Comments are closed for this article!