HELLO FROM SAN FRANSISCO +

På bild har ni två slitna tjejer påväg från flygplatsen /

HEJ ALLESAMMANS! Nu är vi äntligen framme efter en lång flygresa. Jag kunde inte sova på hela resan och jag satt obekvämt hur jag än satt kändes det som. Resulterade i babianröv, nackspärr och huvudvärk.. haha. Men som sagt, resan gick bra och nu är vi på plats, här i mysiga San Fransisco. På vägen från flygplatsen ville taxichauffören visa oss en utsiktsplats av någon konstig men väldigt söt anledning. Så vi stannade upp och tog en liten bild på vägen! Så vackert.

Vi anlände sen eftermiddag och har därför bara hunnit käkat middag och packat upp våra väskor idag. Men imorgon är vi på g!

Först ska vi förbi vid EF skolan, sedan blir det shopping och om vädret är bra så ska vi ta oss till beachen <3

0

Comments are closed for this article!