YESTERDAY – WHITE DRESS – STUDENT +

Jag har svårt för att uttrycka mina känslor i ord, men är väldigt bra på att visa mina känslor på andra sätt. Så som att gråta krokodiltårar, skratta, lyckan i ögonen och kroppskontakten. Igår var det en av det mest känslofylldaste dagar i mitt liv. Det levde en liten fjäril i min mage hela morgonen, dagen och kvällen. Gråten satt i halsen hela tiden och det var bara ren lycka. Bara, ren lycka. Dom vattenfyllda ögonen tömdes flera gånger under min dag, vill jag lova!

Igår kändes det inte som att det bara var ”skolan är över, fan va jag är lycklig” – Utan det var mer ”Gud va lyckligt lottad jag är, jag är så jävla (ursäkta ordvalet) LYCKLIG över att jag har jordens bästa familj och vänner som gör detta för mig” Igår var det min dag och att så många människor ställer upp, är där och firar mig känns otroligt fint. Även fast inte alla kunde komma, så vet jag att och vart jag har er och det är huvudsaken för mig.

Ni är unika och viktiga, er ska jag hålla hårt om.. Familj, släkt, vänner & läsare  <3

0

Comments are closed for this article!