MY DAY 2DAY / YESTERDAYS OUTFIT +

Heels & Blus – Zara / Byxor & Kavaj – h&m / Rosett – American aparell

Såhär såg jag ut igår på Alinas mottagning och även på minglet på Josefinas. Hade en helt underbar tisdag! <3

Vet ni vad.. IDAG TAR JAG STUDENTEN. Sitter förtillfället och lockar håret. Känner mig lite smått stressad men snart bär det iväg hem till Mimmi på Champagnefrukost, världens godaste sådan också. Massvis med champagne, choklad, tusen olika yoghurtar, gott bröd, frukt och härliga tjejer. Vad mer kan man behöva en dag som denna!

Ikväll har jag mottagning för mina nära och kära också.. och ja.. Vad mer kan jag säga än att jag är så lycklig över att denna dagen är kommen. High on life! (uppdaterar er med massvis med bilder sen)

Ps. Önska mig lycka till att inte snubbla i mina 18 cm heels vid utspringet (hehe)

0

Comments are closed for this article!