ONE WEEK LEFT +

Dagens frukost bestod av hallonyoghurt, flingor, färsk frukt och nybakt bröd som jag tyvärr inte fick med på bilden /

Idag firar jag att om prick 1 vecka idag sitter jag och Hanna på planet mot Kalifornien. Tiden går så otroligt fort och detta ska bli så himla roligt. Jag har inte packat någonting ännu, och imorgon börjar förberedelserna inför onsdagen då jag tar studenten. På fredag åker jag till Dalarna för att fira pappa på sin födelsedag och ja.. Sen   på söndagen drar jag iväg i 4 veckor. Ni kommer iallafall kunna följa mig dagligen med massvis av bilder och härliga semester-inlägg här på bloggen!

Om ni är sugna på att ta er iväg på en sådan här s.k Dream trip med EF ni också, så KLICKA HÄR för att läsa mer hur ni går till väga.

Ã…H VAD JAG LÄNGTAR  

0

Comments are closed for this article!