WHAT I THINK +

Vet ni vad jag tycker? Att det är super viktigt att man njuter av livet goda saker och det man ”också” tycker om bortsett från t.ex. Träningen. Alla har olika intressen och olika saker det gillar att göra på sin fritid. Jag älskar att resa, träna, slappna av, käka gott, umgås med nära & kära, träffa nya människor etc. Om jag skulle rabbla upp alla saker jag gillar bortsett från min workout så skulle dom flesta nog tänka.. ”Va? festa till tidiga morgonar, käka glass, godis, pizza, svulla.. Du som tränar så mycket och äter så hälsosamt?” – Jag älskar kontraster. Man behöver inte vara antingen eller jämt.

Jag älskar min träning, och jag älskar att jag blandar den med allt annat jag tycker om. Mitt mål är att må bra och att vara stark. Detta är enligt mig den bästa mixen och som funkar bäst för mig. Sen att jag älskar nyttig mat mer än onyttig är en annan femma. Men jag äter allt när jag själv vill, och gör allt när jag själv vill. Det är viktigt! Må bra och gör på ert eget vis, det kommer hålla absolut längst i längden <3

Sammanfattning: Lösgodis & B&J.. Jag älskar er lika mycket som jag älskar mina nyttiga smoothies och härliga fräscha sallader. Fast jag älskar er mer eller mindre vid olika tillfällen!

0

Comments are closed for this article!