MORNING / CHOCO-COFFEE & BREAD +

Vad ska man säga. Får börja med.. Grattis Sverige till VM, ni är otroliga och jag tror faktiskt att jag efter detta VM faktiskt tycker att det börjar bli lite mer intressant med hockey. Men komihåg ”lite”, hehe. Kul när man förstår vad som händer iallafall!

Hur som helst, idag är det måndag, en ny vecka och jag käkade nyss en smarrig frukost. Fick bli min favvo drink, kaffedrinken och nybakat bröd. Tänkte dela med mig av receptet på en gång, busenkelt är det och tar typ bara 15 min att göra. Me like!

Recept för fruktbrödet:
3 ägg
2 dl mandelmjöl
2 matskedar kokosolja
solrosfrön
Linfrön
Valnötter
Mandlar
Pumpafrön
Torkade persikor
1 tesked brödkrydda

Vispa äggen och häll i det övriga ingredienserna, blanda ihop och häll sedan smeten i en inoljad form. In i ugnen på 250 grader i ca 10-15 min!

 

0

Comments are closed for this article!