LONGER TRIPS +

Idag om 1 månad   befinner jag mig just nu i Los Angeles. Där påbörjar jag och Hanna vår 1 månaders resa. Hur sjukt och skönt låter inte det? Ã…H det kommer bli så underbart. Jag och Hanna kommer ha det så himla bra. Är glad att vi reser ihop!

Hur som.

Jag tänkte tipsa er som är lite sugna på det här längre resorna (språkkurserna) man kan ta exempelvis efter studenten. EF har ju som ni säkert redan vet även det här längre språkresorna som sagt, som är under 6, 9 och 12 månader. Perfekt när man har tagit studenten och inte vill hoppa på en flera års utbilning här i Sverige! åka iväg, uppleva världen, lära sig mer och bättre engelska samt vara med om jordens livserfarenhet. Jag skulle vilja säga att en sådan här resa är som en investering, på alla sätt och vis.

EF har både rena språkprogram samt program som ger universitetspoäng. Som vanligt kan man söka CSN studiemedel för många av våra program (dock ej för alla program i USA).

Man kan beställa hela broschyren för längre program via den HÄR EF-sidan

Exempel på längre resor är:

1) Universitetsförberedande program i USA  (San Francisco, Boston, New York, Atlanta):

6 el 9 månaders studier. Ger garanterad antagning till ett av 150 universitet som EF samarbetar med. Studiemedel från CSN går att söka för detta program.

Läs mer om det HÄR

2) Media & Art i Los Angeles  (finns även i London och New York):

6 eller 9 månaders studier i engelska, media, journalistik, grafisk design och foto. Ger universitetspoäng som man sedan kan tillgodoräkna sig. För programmet i London kan man söka studiemedel.

Läs mer om det

0

Comments are closed for this article!