WHITE ROSETTE +

Rosett – American Aparell / Blus – Lindex / Byxor – h&m / Kofta – mammas

Mina måndagar är faktiskt väldigt sköna. Jag har endast 1 lektion på hela dagen. Dock en lång rackare, men det gör inget! vore ju synd att klaga.

Så idag tänkte jag köra ett bra och stenhårt pass på gymmet. Alltid bästa starten på veckan. Det känns som en bra uppladdning liksom. Jag tycker att måndagens träningen formar resten av veckans träning också. Om första passet blir lyckat, blir man oftast mer motiverad till nästa också. Vilket leder till en grym träningsvecka med bra träning! det där kändes lite rörigt, men jag tror ni förstår hur jag menar.

Nu ska jag iallafall hinna dricka upp mitt kaffe och käka klart den här saftiga frallan innan lektionen börjar, så hörs vi sen!

0

Comments are closed for this article!