MONDAY +

Stövlar – Scorett / Jeans – G-star / Blus – Zara / Jacka – Mammas / Väska – Mango / Armband – Missoni

Att börja veckan med en ledig dag känns ju väldigt lyxigt. Imorse sov jag ut, åt en grötfrukost och kollade på tv. Så lugnt och skönt!

Tänkte försöka få lite vettiga saker gjorda ändå. Som att svara på lite mail och förbereda middagen inför ikväll eftersom jag ska  möta upp syrran på gymmet när hon slutat jobbet, så ska vi beta av riktigt svettpass. Det ser jag fram emot! Men då är det iallafall skönt när man kommer hem rätt sent och veta att middagen är lite klar. Speciellt för mig som blir så tjurig och arg när jag är hungrig, haha.

Jag vill önska er en härlig måndag! glöm inte bort att vi är inne på den sista veckan i april. Nästa vecka kan vi varmt välkomna Maj och lite lediga dagar! hur skönt känns inte det att veta.. <3

0

Comments are closed for this article!