TAKE CARE OF YOUR SKIN +

Eftersom jag får så mycket fint beröm för min hy och det kommer lite frågor kring det så tänkte jag berätta vad jag använder för produkter och hur jag håller hyn fräsch.

Till att börja med får jag väl vara tacksam för att jag har fått bra gener. Varken min mamma eller pappa har haft problem med hyn eller haft mycket finnar, pormaskar etc. Jag får nästan aldrig det, och när jag får det så är det pga att jag är inne i tjejveckan då hormonerna latjar lite extra mycket.

* Jag tvättar ansiktet nogrant innan jag ska gå och lägga mig. Då använder jag Cliniderms Mousse borttagning. Eller ACO’s krämiga borttagning. Båda funkar hur bra som helst. Gillar Moussen bäst!

* Efter det så smörjer jag in mig med Lumene lotion för ansiktet. Det anvädner jag både innan läggdags och under foundation/pudret på morgonen. (det är viktigt att smörja in sig, annars kan man bli rynkig och sträv i förtid, hehe)

* Något som de flesta hälsogurus tjatar om och som jag aldrig riktigt brytt mig om är det här drickandet av massa vatten. Jag har alltid tänkt ”ja ja ja, man ska dricka mycket vatten, vi alla vet det” – Men hörni, det stämmer faktiskt. Jag har varit världens dåligaste på att få i mig vätska, men nu på senaste tiden har jag lärt mig att börja druckit mycket vatten och tro det eller ej. Jag märker skillnad på både hud och hår. Till det positiva.

* Ät hälsosamt och en allsidig kost, det är   A och O. Utan all näring vi får från frukt, grönsaker, kött och kolhydrater skulle vår hud inte vara lika fin, len och ren.

Jag brukar inte använda mig av ansiktsmasker. Men det är säkert bara positivt att göra det!

Det är mina bästa tips till er, som jag vet fungerar på mig!

0

Comments are closed for this article!