LEMONADE +

Frisk lemonad med isbitar i. Kan det bli mer läskande än så..?

Onsdag. Du är så välkommen!

Idag har jag varit i skolan, gått en promenad, käkat en väldigt god frukost (som ni såg) & en mumsig lunch och nu ska jag: Köra ett cirkelpass med Daniel. Det ska bli svettigt och kul!

Gårdagen var inte lika kul. Tisdagar ni vet, hate it. Började väl dagen med att jag glömde frukosten hemma, Var tvungen att vända, kände av en känsla av förkylning, lång-skoldag, dåligt träningspass, ett irritationsmoment och ett grått regnigt väder. Alla dagar kan inte vara dom bästa dagarna! Tur att en natt, lite sömn och underbart umgänge kan få en på bättre och till och med strålande humör. Som idag, what a day!

Jag vill bara påminna er om att när det kommer dagar då det känns lite tungt, låt vara så, acceptera det och gör det bästa av situationen. Det kommer gå över. Du kanske behöver en varm kram, unna dig något gott eller fint, tänka på allt det fina i livet, på roliga saker som Du har framför dig eller varför inte på grejer som gör dig glad. En gammal klyscha men som faktiskt stämmer väldigt bra enligt mig.. Efter regn kommer solsken & allting har sin mening.

Jag är så glad att jag har er läsare. Ni är helt fantastiska! hjärtat som talar

Låt oss göra denna vecka till en underbart bra vecka!  

0

Comments are closed for this article!