VINN BILJETT TILL TOP MODEL SVERIGE EVENT +

Okej, nu är det inte långt kvar till Top Model Sverige eventet och jag fick nyss reda på vilka artister som kommer att gästa och uppträda. Det kommer nämligen att vara melodifestivalvinnaren Robin Stjernberg och Kate Ryan. Hur grymt kommer inte det att bli? wohoo. Ska bli så himla kul att se kate ryan också eftersom jag älskade hennes låtar när jag var liten. Spelades väl på varenda litet mellanstadiedisco liksom, hehe!

Jag har även fått äran att lotta ut 4 st tickets till eventet på söndagen. Så, alla shoppingsugna fashionistas, hör upp!

För att vara med och tävla och ha chansen att vinna en biljett så vill jag att ni kommenterar i kommentarfältet och skriver att ni är med och tävlar, ert fullständiga namn och mailadress! Lycka till älskade ni..

( det blev lite ändring av spelregler pga, att alla ej har blogg/instagram)


0

Comments are closed for this article!