SWIMING +

Baddräkt – h&m /  

Ikväll sätter jag mig på tåget till Dalarna för lite påskfirande med familj, släkt och vänner. Ska bli både skönt, mysigt och väldigt kul! alla åker ju oftast hem och firar påsk, vilket betyder att man träffar väldigt mycket vänner och bekanta. Party-igt.

Men… Om vi ska lägga korten på bordet, så lär jag ju faktiskt erkänna att det jag absolut mest ser fram emot och har tjatat om i flera veckor om man frågar mamma, är det gigantiska (alltså skitstora) påskägget som varje år är proppfullt med bara molly-godis(!) alltså endast gott godis, det blir inget snusk kvar i botten.. hehe. Det är konstigt nog lika roligt och intressant varje år, trots att vi blivit äldre.

Men.. Innan det är dags att bege sig iväg är det först och främst lektion och en bra lunch som står på schemat! vi hörs sen mina älsklingar..

0

Comments are closed for this article!