DIAMONDS & ORANGE +

Halsband – Glitter / Kängor – Vagabond / Byxor, Tröja – h&m  

Phuu.. Säger jag bara! Hela dagen igår gick ut på plugg och idag har jag ett stort frisörprov som jag snart ska till skolan och skriva. Hoppas allt sitter nu bara! uäh. känns otroligt skönt att få det avklarat iallafall. Men först och främst, en kopp kaffe tack! Nu är det dags att Wakie Wakie här, känns förtillfället som som att övervåningen har tagit påskledigt för länge sen.. hehe come an. Ge mig 1 dag till iallafall, lillhjärnan!

Förresten, godmorgon mina solstrålar!  vill bara önska er en fortsatt mysig tisdagsförmiddag innan jag beger mig mot skolan och även skicka en stor kram genom skärmen och be er att hålla ut, snart har vi lite ledighet. Så skönt det ska bli. Vi hörs snart! <3

0

Comments are closed for this article!