DON’T BLAME OTHER PEOPLE FOR WHAT THEY LIKE/WANT TO DO.. +

Jag kom och tänka på en sak häromdagen som jag tycker gäller särkilt bland oss tjejer. Alla tränar inte för att nå något speciellt resultat, alla tränar inte får att endast ”må bra/hälsa” och alla tränar heller inte bara för att dem vill. Vi alla har våra anledningar, mål, behov etc. Jämför dig aldrig med någon annan, deras mål, behov eller anledningar. Det är dig, din kropp och din hälsa du ska bry dig om. Tycker det är rätt dumt att ifrågasätta någon person negativt varför den gör som den gör. Alla har SINA mål och sina anledningar eller behov! världens mest vältränade människa kanske tränar, men kanske inte för att kroppen ”behöver” det. Utan för att hon/han älskar det. En människa som är väldigt smal kanske tränar, inte för att personen vill gå ner i vikt, utan kanske tvärtom. En person som har en sjukdom kanske tränar, för att den måste det, inte för att den vill. Det finns så himla mycket olika anledningar. Hoppas ni förstår hur jag menar.

Jag tränar i det syftet av att jag mår fantastiskt bra av det. Jag älskar att se resultat och jag älskar utmaningar och mål. Jag tränar inte för att jag tycker att jag ”behöver det” mer än att min kropp och hälsa älskar det.

Man får göra som man själv vill, inte som kompisen eller någon annan vill. Jag tycker att man istället borde berömma personer som tar hand om sig själv av olika syften eller anledningar istället för att negativt ifrågasätta dem!

Don’t blame other people for what they like/want to do.. <3

0

Comments are closed for this article!