THREE COLOURS +

Stövlar – PUB / Solglasögon – Giorgio Armani / Byxor – MQ / Tröja & Sjal – Indiska / Bälte – Gul & Blå

Godmorgon mina hjältar!

Febern, hostan, snoret och värken sitter i. Men jag kurerar mig allt jag kan. Te, vatten, apelsiner, filmer, smoothies.. Repeat. Hoppas ni mår lite bättre än vad jag förtillfället gör iallafall, eller har någon av er också råkat ut för den här förbaskade influensan?

Såg för övrigt en väldigt fin, känslofull och sorglig film igår. Den handlade om tsunamin i thailand. The Impossible hette den. Ã…h va ledsen jag och syster va här i soffan. Vi låg och grät som små barn. Men det var en på något sätt väldigt vacker rulle! jag tycker alla borde se den. Man blir riktigt omskakad efteråt och får sig en rejäl tankeställare. Man ska vara så glad för det fina man har.   Är så glad att jag har min familj!

0

Comments are closed for this article!