MULTIVITAMINS +

När man är igång mycket. Är aktiv och rör på sig, tränar, stressar.. Gud vet allt. Så är det ju superviktigt att man får i sig alla de vitaminer man ska få i sig om dagen. Det får man om man äter en varierad och allsidig kost. Men som sagt, om man är väldigt aktiv så kan man behöva lite extra eftersom man då gör av med väldigt mycket under träningen/fysiska-ansträngningen också. Kroppen behöver näring, vitaminer, antioxidanter, mineraler och fettsyror. Jag brukar försöka få i mig allt via maten och tycker det fungerar hur bra som helst. Men ibland kan man behöva lite extra och då kan jag ta en sådan här multivitamin-boost. Det är som brustabletter man kan köpa i butik, fast detta smakar godare (tycker jag) och är mer naturliga ämnen. Perfekt att ta med sig på resan, i handväskan, sminkväskan, jackfickan eller vad som helst eftersom det ligger i små portionspåsar. Ett litet tips från mig till er!

 

0

Comments are closed for this article!