LOOKING FORWARD… CALIFORNIA +

 

Att jag åker till kalifornien 3 dagar efter att jag tagit studenten känns helt fantastiskt. Kommer få 3 helt underbara, behövliga, roliga, lärorika och sjukt bra veckor där!

Jag och Hanna satt och pratade om vad vi skulle göra för olika aktiviteter mer än att ligga på stranden, sola, bada, shoppa, plugga engelska och dricka kalla drinkar. Vi kom fram till att vi ska ta surfing lektioner. Det har alltid varit min dröm. Att få stå med en surfbräda på kaliforniens heta stränder, vingla runt på vågorna och bara dö av skratt för att man är dålig, hehe. Drömmen är ju att kunna svinga sig sådär snyggt som i alla surffilmer. Typ blue crush. Hallelujah!

När jag åkte till Miami med EF för 2 år sedan åkte jag ensam. Innan resan var jag lite nervös, ovan och pirrig. Men det var fasen bland det bästa jag gjort. Så lärorikt och så himla underbart att bara få komma iväg. Jag kände ingen, jag åkte till ett helt främmande land och bara va. Pluggade engelska, solade, badade, partade och sist men absolut inte minst.. Lärde känna nya människor. Helt fantastiska människor. Denna gång åker jag med Hanna, det känns kanon. Och bara för att jag vet att det var så himla bra sist så kan jag inte låta bli att längta ihjäl mig nu. Det ska bli så kul!

Kan ni förstå hur mycket spännande och roligt ni också kommer ta del av från allt det  här. Bilder i massor och så mycket inspiration!

Om ni vill ha mer info, eller beställa hem kataloger så kan ni klicka HÄR

0

Comments are closed for this article!