SQUATS +

Squats kan man köra på många olika vis. Med vikt eller utan vikt. Jag har alltid kört med vikter, men Dave (dflex) visade mig ett helt nytt sätt sist och jäklar va det ömmar i skinkorna, haha. Jag hade en viktfri pinne denna gång. Squats är alltså en bra övning om ni vill att benen och röven ska få sig en rejäl omgång! Varning för annorlunda gångstil dagarna efter…

När jag kör exempelvis ben kör jag inte bara en övning, utan jag försöker få in ungefär 3-5 olika övningar per pass. Det kan vara squats, benpress och andra sorters övningar med gummiband, viktbollar etc.

Nu är det dags för mig att dra av ett morgonpass tillsammans med Dave igen. Så skönt att ha någon som står bredvid och pushar en såhär på morgonen när man är lite småseg! hehe. Märker så bra och roliga resultat också. Har bara kört med honom i ett par veckor, men jag har fått testat på så mycket nya övningar och andra sätt att träna på och det är där resultaten kommer. Chockera kroppen!

0

Comments are closed for this article!