GREY +

Väst – Plagg / Skor – Moviemall / Skjorta – Monki / Byxor – Gina Tricot / Päls – En otroligt gammal som min syster fått av sin pojkväns mamma /

Morsning korsning!

Idag har jag en sådan otroligt fin träningsvärk i ryggen och axlarna från gårdagens dödspass på TMT. Har en känsla av att det blir många ”AJ” idag. Emil, min tränare är helt crazy och han lyckas alltid pressa mig tills jag ligger pladask på golvet och ser ut som en fisk på land. Phu.. alltså! idag får det endast bli en lång skön powerwalk.

Annars så är det sista rycket och sista veckan innan jag varmt välkomnar mitt sista sportlov i världshistorien. Denna vecka kommer vara proppad med prov, träning och bloggning. Den kommer rusa iväg. På lördag fyller jag år också, 19 år..  yiho! pardey

Gör detta till en bra måndag och en bra start på en ny vecka. Det ska jag göra genom att dra av ett gympass (eller ja.. PW) och en bamsefrukost på det <3

0

Comments are closed for this article!