MOLLY BIKINI/BEACH WORK OUT 2013 +

Som ni kanske märkt att jag skrivit så kör jag nu i några veckor framöver lite personligträning tillsammans med Dave (Dflex), som blandannat tränat Mikael persbrandt inför hans filminspelningar och flera andra kända ansikten. Han är iallafall en personligtränare som enligt mig är grym, han vet vad han pysslar med. Med honom känner jag mig trygg, hälsosam och säker. Vi har tillsammans satt oss ner   och han har hjälpt mig med att  planera upp ett ”Molly Beach Workout 2013” schema som jag då alltså kommer köra nu. Det är helt galet bra och jag har märkt stora förändringar på bara 2 veckor med detta. Det är sånt som gör mig så motiverad och glad. Snabba, snygga resultat, men att få dom på ett hälsosamt, skonsamt och bra sätt! inga konstiga dieter inblandat, bara hälsosam mat, sund livsstil, clean eating. Det är vad jag kallar bra grejer.  

Hoppas ni följer mig och tar del av tips, övningar etc på min lilla resa nu.. MOLLY BIKINI/BEACH WORK OUT 2013!  

Jag vill min kropp väl. Så, mycket erfarenhet inom träning är viktigt för mig och det vill jag gärna dela med mig av till er!  

Summan av kardemumman: Ni kommer alltså få ta del av många svettiga träningsbilder framöver..

0

Comments are closed for this article!