FUNNY NEWS & MEET ME ON SUNDAY.. +

Guys.. Jag har en helt otroligt rolig grej att äntligen få berätta nu som jag gått och hållt på ett längre tag. Det är iallafall att jag, i sommar, 4 dagar efter att jag tagit studenten kommer att åka till Californien i 3 veckor. Jag kommer åka dit med EF language school som jag tidigare gjort och det kommer bli så jäkla fantastiskt. Ã…kte ju till Miami tillsammans med EF för två år sedan och har varit i London nu två gånger det senaste året. Men nu är det iallafall dags för en liten längre resa igen. Jag kommer att besöka tre olika skolor och ställen. Det kommer bli Los angeles, Santa Barbara & San francisco. Jag kommer att åka på resan tillsammans med Hanna friberg och vi kommer att tillsammans bo i värdfamilj under de 3 veckorna. Jag kommer att blogga aktivt varje dag och ni kommer att få ta del av så jädrans mycket fina, roliga, inspirerande bilder och videos. Det kommer bli så himla bra och jag längtar som en galning!

Med detta vill jag även tala om att om ni har några frågor till mig, är nyfikna på resan, sugna på att fika eller bara vill träffa mig och massa andra bloggare så har ni nu möjligheten. På söndag 3 Feb kl 14:00- 16:00 på Café String, Nytorgsgatan 38 (Södermalm i Stockholm) Kom dit och fika med oss, snacka resor, kramas och umgås! Skulle vara så himla kul att få träffa er..

Osa HÄR till eventet om ni är sugna på att kika förbi och träffa mig/oss, skulle bli så glad !

 

0

Comments are closed for this article!