CREAMY PEANUT BUTTER +

Godmorgon alla sötsugna sötisar! Sovit gott…? det har iallafall jag gjort, efter flera sömnlösa nätter (fråga mig ej varför, fullmåne?)

Hur som haver så låg jag och var så jäkla godisssugen igårkväll att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Är man en godisråtta så är man och det är en hård match att ta sig igenom sina hälsosamma veckodagar innan helg ibland. Tänkte därför tipsa er om en sak iallafall…

Jordnötssmör är väl för bra. Funkar till i princip alla godsaker jag pysslar ihop när jag blir sötsugen i vardagarna. Det innehåller mycket bra och enkelomättade fetter som är nyttigt för bl.a. Hjärtat. PB är också en bra pre-workout (innan träning) eller också en liten klick efter träning för att få bra återhämtning.

Om ni aldrig testat jordnötssmör så tycker jag ni ska göra det. Ni som vill vara nyttiga ska tänka på en sak när ni köper PB och det är att ni vill ha den osockrade och ”renare” jordnötssmöret så tänk på att inte köpa t.ex. Skippys eller liknanade. Det är lite mer åt godishållet. Som Nutella. Även om det är fantastiskt gott.. hehe. Jag brukar iallafall köra på detta. Det är min favorit sort!

0

Comments are closed for this article!