I

Broccoli, ägg, avokado, tomater, remouladsås & chili-lax /

Ni måste tro att det enda jag äter är lax. Men riktigt så är inte fallet. Det råkar bara ha blivit några sådana måltider i rad nu här på bloggen.

Idag är det förövrigt en fantastiskt bra dag. Ledigt från sista lektionen i skolan och sedan fick jag ett samtal som gjorde mig så lättad och glad, så idag är det en fin dag hörni. Ta hand om varandra och njut av att vi är på väg mot ljusare, varmare och kanske t.o.m Gladare tider (för vissa iallafall). Ett helt nytt år har vi framför oss. Se framåt, planera och lev!

Jag har mina mål för detta år ( inom bloggen, träning, jobb etc) och jag hoppas ni har era. Annars tycker jag ni ska anteckna era drömmar och mål någonstans. Kämpa er dit, för det ska jag! Like the fighter I am…  

Vi hjälps åt hörni, vart vill ni?

0

Comments are closed for this article!