MY DAY IN PICTURES +

Jag har varit så dålig på att uppdatera vad jag gör osv på sistone. Har haft lite besök från Dalarna i ett par dagar och bara myst så jag har inte riktigt haft tiden till att sätta mig ner och skriva. Men Jag tänkte dra en kort update om hur helgen varit och gårdagen (valborg).   I lördags hängde jag inne i stan och käkade glass och drack cola i princip hela dagen. Fast med olika människor i olika omgångar. På eftermiddagen satt jag i gamla stan vid vattnet med min fina kompis tex. Senare på kvällen fick jag besök och vi drog ut och käkade gott och hade det allmänt bra. Söndagen var lugn och skön, kollade på fotbollsmatch på stadion… (yes, ni hörde rätt mina vänner.. hehe) sedan tog vi det bara lugnt hela dagen. Njöt lite av det fina vårvädret osv.

Valborg var bra men också väldigt spontan. Men jag och mina vänner drog iallafall till Uppsala och sedan slutade kvällen på en bra hemmafest här i stockholm. Kortfattat: Jag är kanonnöjd med denna långhelg! hoppas ni också är det?

Imorse tog jag, sandra och Måns picknick korgen och drog till berget och lade oss på en filt och sola. Picknick korgen innehöll.. Glass, yoghurt, mackor, nötter och kalaspuffar! Hur gott som helst. Nu ligger jag i soffan med två svullna, kliande ögon, en rinnande näsa och en svullen hals. Jag har pollen. Detta är en jobbig månad på så vis! fy bubblan..

 

 

0

Comments are closed for this article!