NEW IN / WORKOUTS +

Inhandlade dessa träningsprylar igår när jag och cornelia gick en sväng på stan. Ett par svarta nya Nike tights och en perfekt Shaker/ vattenflaska!

Godmorgon mina turturduvor!

Jag tänkte dra och gymma nu innan skolan. Sen ska jag iväg och käka världens godaste lunch också. Jag tänkte iallafall passa på och tipsa er lite om vilka pass jag tycker mest om att gå på när jag tränar gruppträning och inte kör gym. Vad jag föredrar med andra ord!

Jag har alltid älskat spinning.. och eftersom jag nu har en gladiator som spinning-ledare ”Hyper” som hon kallas, så blir man ju bara extra taggad och älskar det ännu mer. Hon är helt galen och det är så det ska vara! woho

Indoor Walking – En ny favorit som jag går på ibland. Där tränar man ungefär samma muskler som i spinning. Fast man ”går” och inte cyklar.

Bodycombat – Världens coolaste pass. Man står och boxas, kickar och slår i luften till jätte taggande musik. Man känner sig som en riktig krigarpinsessa, hehe. Det passet gillar jag otroligt mycket och det tränar mycket armar, rygg och även ben (kickar).

Dom tre passen är mina favoriter som jag brukar gå på mest. Alla tre är starka tips från mig till er!

Har ni några favoriter ni brukar gå på och vill tipsa mig om?

0

Comments are closed for this article!