HAPPY NEW YEAR HONEYS +

 

 

År 2011 har varit ett väldigt bra år. Jag har hunnit med mycket roligt, jobbigt och tråkigt på samma gång. Jag har varit i Miami för första gången i hela mitt liv (MÅSTE dit igen), varit i London, flyttat till stockholm, träffat nya underbara vänner, bloggen har vuxit, varit med i tidningar.. Och så himla mycket mer! jag är så glad över vad jag fått varit med om under detta år. Nu är jag riktigt spänd och nyfiken på vad år 2012 har att erbjuda. Förhoppningsvis blir det världens bästa år!

 

Från och med imorgon kommer jag att byta bloggportal. Jag har trivts bra här på Devote, men känner att det är dags för mig att flytta vidare nu! det kommer bli så himla spännande och bra.. Det är jag säker på! Så glöm inte bort.. www.mollyrustas.com eller www.mollyrustas.myshowroom.se från och med imorgon 1 Janurari 2012 alltså. 

 

Nu vill jag försöka knyta ihop påsen här och önska er ett himla fantastiskt nyår. Ta hand om varandra, var försiktiga och ha det förjävla (ursäkta ordvalet) roligt ikväll! 

0

Comments are closed for this article!