HELLO SATURDAY +


 

Godmorgon mina vänner!

 

Jag drömde en så himla bra dröm inatt. Det var så att jag liksom aldrig riktigt ville vakna upp ur den för att den var så spännande. Men tillslut vaknade jag upp och tänkte ”faan”. Försökte somna om, vilket gick, och sov i cirkus 10 min och insåg sedan att det var väldigt tråkigt efetrsom den bra drömmen inte fortsatte. Så jag vaknade igen. När kommer fortsättning följer liksom(?) åh.

Igår var jag på bio också. Vi såg Breaking Dawn vilket enligt mig var en väldigt vacker och söt film. Kärleks-scenerna var riktigt fina. Det var så att det till och med pirrade lite i magen. hehe! 

 

Påtal om någonting heelt annat var jag på världens jobbigaste, roligaste men skönaste spinningpass i förrgår. Hujeda mig – säger jag bara! svetten sprutade åt alla håll och jäklar va jag tog i. Passet blev ju heller inte mindre roligt av att det var en väldigt fin ledare som höll i det! man får ju en liten kick i rumpan bara av en sån sak. Orkar 1000 gånger mer än vanligt! haha 

 

Det här blev ett väldigt rörigt inlägg. Men jag känner mig rätt rörig för tillfället så det för bli så helt enkelt!

0

Comments are closed for this article!