TANKAR

Jag har tänkt väldigt mycket på en sak. Det handlar om att känna på sig saker, det handlar om att innerst inne veta hur folk egentligen är, men man tror inte något dåligt om dom förens det visat vad de går för. Man måste lära sig att inte lura sig själv sådana gånger. Man tror för gott om folk nu förtiden. Man måste börja ta reda på saker innan man ger sig in i dom. Det är ju givetvis en fin egenskap att tycka gott om folk, men det finns ju gränser även där. Det gäller att se upp för personer som bara vill förstöra eller få en att må dåligt på ett eller annat sätt. Ta ingen skit. Det gäller att försöka vara stark i även sådana ögonblick, och vika undan från idioter. Det handlar om att lära sig att lita på sig själv och inte verka osäker på något vis. Då kommer man långt här i livet, tro på dig själv. 
   
     

0

Comments are closed for this article!