GREAT START OF THE WEEK

Hej älskade ni,

Vilken rivstart jag fick på denna vecka, normalt sätt brukar jag säga att jag körde ett grymt träningspass som kickade igång mig men det blev ingen träning varken igår eller idag. Men däremot har jag fått en heldel massa jobb avklarat och mer blir det.

Jag fick en fråga på instagram för några veckor sedan där personen frågade vad jag jobbar med om dagarna förutom sociala medier och jag tänkte försöka förklara det här. Det ni ser är ca 5% av vad jag faktiskt sitter och jobbar med på dagarna. Jag sköter allt själv dvs sälj, planering, fotografering, redigering, möten, förhandlingar etc. Det är mer jobb än vad man kanske tror, då ni endast ser något samarbete här, en outfit där etc. Men det är så mycket annat bakom som inte riktigt syns. Som idag exempelvis då har jag 3 möten, däremellan svarar jag på mail, planerar inlägg, fotar etc. Jag har haft en riktigt lugn och skön sommar men gud så kul det är att vara ”tillbaks” till rutiner igen och jobb. Jag älskar ju mitt jobb.

Vaknade även upp imorse och var lite nervös, då mötena jag ska ha idag är lite utanför min comfort zone – något nytt och väldigt spännande ☺️ Jag gillar att ha koll på läget och veta vad jag ska göra, säga, hur saker ska gå till etc. Men lika mycket som jag gillar det gillar jag även att utmana mig själv. Det är ju så man växer och lär sig 😃 Sen lite envishet på det, haha.

Ikväll står det business shower på schemat för en vän till mig, sen därefter ska jag, Ross och mina svärföräldrar gå ut och äta italienskt. Det blir nog ett bra avslut på denna dag <3

Hoppas ni haft en fin tisdag!!

27+

1 Comment

  1. Vad roligt att du blogga igen, har saknat dina inlägg <3

    0

Kommentera