HELLO ARCHIPELAGO

  

Hej alla <3

Hoppas ni mår bra!!

Nu har jag och Ross bott första veckan i huset vi hyrt i en månad här ute i skärgården. Vi båda saknade att kunna vara ute nu när det är såhär fint väder så de känns helt underbart. Bara en sån sak att kunna ta morgonkaffet ute på verandan varje morgon är sådan lyx och livskvalité, eller att kunna slå upp dörrarna och få solsken när man sitter och jobbar <3

Det var många som undrade kring varför vi var och tittade på hus häromveckan och det hör inte till detta hus som vi hyrt utan det var ett hus att bosätta sig i. Jag har förklarat mer i min senaste Vlogg kring hur vi tänker där, så kika på den om ni är nyfikna. Här ovan ser ni iallafall en glimt av huset vi bor i nu, ser så mycket fram emot att spendera kommande 3 veckor här. Men allra mest ser jag nog fram emot att åka hem till dalarna över midsommar, det finns ju inget som slår det såklart 😁

31+

8 Comments

  1. Härligt! En midsommar vlogg från Dalarna önskas, samt klädtips till midsommar❤️

    0
  2. Var vänder man sig för att hyra ett sånt fint hus?

    0
  3. Fina bilder! Hoppas verkligen pÃ¥ en midsommar-vlogg frÃ¥n Dalarna i Ã¥r, alltid sÃ¥ himla fina! 🙂

    0
  4. Det ser helt underbart ut! Njut <3

    0
  5. Fina Molly! Längtar alltid efter sommaren när man kikar in på din youtube kanal och ser gammal vloggar från Dalarna. Undrar om du kommer vlogga din midsommar i år?
    Kram❤️

    0
  6. Sååå snygg!!! Vad heter låten som är med i din vlogg?? 😍

    0
  7. Molly, jag älskar hur ofta du uppdaterar din youtube. Det är mest där jag följer dig nu för tiden, vill bara säga att dina videos är bäst! hoppas snart på en till!

    0
  8. Hej!
    Jag och min kompis vill gärna också hyra hus/stuga ute i Stockholms skärgård. Men vi vet inte vilken ö som är bäst och undrar ifall du kan komma med lite tips? Vi kommer från västkusten. Någon bra hemsida att hyra ifrån m.m?
    Vart är erat hus?
    Ha det så bra ☺️

    0

Comments are closed for this article!