BLUE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Blazer – Here / Pants – Here

I lördags var vi på ett litet födelsedagsfirande för en vän och det här var min outfit för dagen 😃  Jag fullkomligt älskar detta kostym-set. Jag hittade det faktiskt häromveckan när jag, mamma och Sandra var på stan. Minns inte senast jag var på stan och shoppade då jag oftast beställer hem men jag var bara tvungen att slå till när jag hittade det här 😊  Så fin färg!!

30+

7 Comments

  1. Ursnyggt! Ser inte mycket ut för världen på modellen, men på dig Holy Mol(l)y!

    0
  2. Det blir lite skevt när vloggen har en rubrik som inkluderar ”vi tittar på hus” och sedan nämns det i exakt fem sekunder.

    Ett tips för att hålla håret fräscht är att sluta greja med det hela tiden. Gjorde själv det tidigare men efter att jag slutat med det märker jag otrolig skillnad på hur länge håret håller sig fräscht.

    0
  3. Hej! Alltid diggat dig. Så genuint äkta och fin. Meeeeen tycker att du borde sluta redigera dina bilder så så himla mycket. Man ser att dom är redigerade.. menar mest detta som lite feedback än kritik. Fler och fler tar ju avstånd från filter och liknande och tycker fler borde ta efter!! Ps. Följt dig sen du tog studenten och wow vilken resa du gjort! Kram

    0
    • Tack för att du gillar vad jag gör 😃 FörstÃ¥r dock inte riktigt vad du menar med att jag redigerar mina bilder mycket(?) det enda jag gör är att ändra ljuset, kontrasten och tonerna i bilden. Jag är väldigt noga med att fota i bra ljus sÃ¥ ljuset gör hela bilden ☺️

      0
  4. SÃ¥ snyggt och stilrent! <3

    0
  5. Hej jag börjar med att tala om för dig att jag tycker att du är så himla Vacker!
    Älskar din youtube kanal 🙂
    Jag undrar om du kan tala om för mig i vilken salong du går och fixar håret?

    0
  6. Älskar verkligen dina bilder 😍 vad använder du för kamera? Kram!

    0

Comments are closed for this article!