MY LOVE COLLECTION

(Inlägget är i samarbete med Safira)

           

  

  

Min femte smyckeskollektion, valde jag att döpa till ”The love collection”

Tänk om jag för 3 år sedan visste att jag skulle släppa hela 5(!) smyckeskollektioner och att dom alla skulle bli så fint bemötta..  

När jag skulle skriva den här texten så försökte jag googla för att ta hjälp att sätta ord på vad kärlek faktiskt är, men jag kom fram till att det inte var någon idé eftersom kärleken är så olika för oss alla, det är ju en stark känsla man har inom sig och som ibland kan vara väldigt svår att beskriva, tycker jag.  

Men jag tänkte försöka göra mitt bästa för att sätta ord på vad för mig är kärlek och vad denna kollektion betyder, även om jag förmodligen inte kommer lyckas måla fram den bilden jag önskar att jag kunde.

Kärlek finns i alla dess former, den kan vara helt underbar, sådär bubblande att det känns som att man har sockerdricka i bröstet men även vara så svår och göra så ont att man inte vet vart man skall ta vägen. Men innebörden av kärlek är för mig den samma och något som är så fint. Den där starka känslan till någon kan vara en mix av lycka och oro. Lycka för att man känner så starkt för personen och oro för att man är rädd för att förlora den/det man älskar.  

Jag tror vi alla har känt på både lycka och sorg när det kommer till kärlek. Alla har vi därför olika erfarenheter av hur vi upplever den. Det är inte en dans på rosor, oavsett vilken kärlek det handlar om. Känslor går inte att påverka och det gör heller inte kärleken. Jag tror att det som gör den så skör är att man aldrig vet hur länge man får behålla den. En person kanske plötsligt försvinner från en eller man inte längre har den i sitt liv. Men kärleken kommer alltid att finnas kvar och det är inget som någonsin kommer att försvinna så länge man har den starka känslan inom sig.  

Att våga älska någon, visa kärlek för den och att bli älskad tillbaks är bland det finaste och viktigaste som finns, det är en känsla jag aldrig kommer att ta för givet.  

Jag kommer heller aldrig att ta föregivet dom i min närhet som får mig att känna den där obeskrivliga kärleken.  

Om en vecka på dagen släpps min ”Love collection” och där kommer ni hitta alltifrån hjärtan, mån-stenar, skinande diamanter och brickor där man kan välja att gravera in ett namn, ett ord eller vad det än kan vara. Denna kollektion är och skall kännas väldigt personlig för var och en där ute och man får själv bestämma vem man vill dela den med om det så är till sig själv, någon annan eller tillsammans.

Här ovan ser ni ett litet smakprov, resten av min samling får ni se  successivt det kommande dagarna, hoppas ni gillar den lika mycket som jag  â¤ï¸    

25+

4 Comments

  1. Vad kul!! Ska bli roliga att se alla produkter😍😍🥰

    0
  2. Jag har köpt endel smycken från dina kollektioner. Och är så nöjd !!
    Jag har dom flesta med guld på silver.
    Använder vissa dagligen och dom är lika fina ändå och guldet har inte slitits något.

    Har annars lite dÃ¥lig erfarenhet utav Just guld pÃ¥ silver 🙁

    Skall bli så spännande att se din nya kollektion❤️

    0
  3. Åh vad fint<3 Kärlek är verkligen det vackraste vi har & jag är så rädd om den känslan. Vad roligt det ska bli att få se dina smycken från den här vackra kollektionen!

    0
    • Kan du inte länka kläderna molly ? AssÃ¥ 👌🏽

      0

Comments are closed for this article!