LÖRDAGS UPDATE

Igår hade jag och syrran en sån där riktigt mysig fredagskväll. Vi beslöt oss för att beställa thai-mat till middag och sedan köpte vi oss en varsin chokladkaka och en Häegen Daz att dela på. Allt detta goda avnjöts givetvis framför Talang finalen, va duktig hon va lill-tjejen, jag hade faktiskt hoppats på att hon skulle vinna 😊  Men han var ju helt otroligt duktig han med.    Hur som haver, mätta och trötta somnade vi sedan som två grisar innan kl 23. Typical-fridays, man är alltid lika mys-trött.

Men idag däremot, idag vaknade vi upp pigga som bara den kl 08 och begav oss ut på en promenad runt Djurgården. Rundan slutade på 1 mil och det firades med att jag köpte med mig en nybakt fralla och kanelbulle hem. Två av mina stora svagheter här i livet, hehe. Det satt fint, nu sitter jag och får lite jobb undanstökat. Jag måste även packa väskan då Ross kommer hit imorgon och vi ska checka in på hotell för veckan. Detta struggle när man inte hittat lägenhet ännu, men snart så hittar jag väl en förhoppningsvis.

Denna vecka har varit lite annorlunda för mig, jag kom ju hem från LA i måndags och har inte besökt gymmet en endaste gång sedan jag åkte utomlands för 3 veckor sedan, enda sedan i måndags när jag kom hem har jag varit helt otroligt jetlaggad och helt enkelt inte prioriterat träningen då jag känt att min kropp endast behövt sömn och vila. Ibland kan man ha sådana perioder också. Jag känner verkligen i kroppen att jag rest mycket den senaste tiden, så nu känns det otroligt skönt med vetskapen om att jag bara ska vara hemma ett tag framöver. Jag behöver det. Efter denna vecka av vila och bra sömn hemma känner jag dock att min energi börjar komma tillbaks och även tidsskillnaden börjar ordna upp sig, så nu ser jag fram emot att köra järnet på gymmet nästa vecka ?

1+

9 Comments

  1. Så fin bild! ?☕️ Vart i LA är detta? ☺️

    0
  2. Kan inte du och syrran starta en podd? Drömmen ju! Dör för era personligheter <3

    0
    • Haha, vi fÃ¥r fundera pÃ¥ det ?? Tack fina du!

      0
  3. Hej! Kan du inte göra så man kan köpa ditt filter du har på dina bilder, dör för dem?

    0
    • Va du är gullig, tack <3

      0
  4. Vilken storlek har du i den gråa tröjan? Det är den från Nelly va?

    0
    • Jag tror det är M pÃ¥ den!

      0
    • Va du är gullig – TACK! <3

      0

Comments are closed for this article!