WEEKEND THRU MY PHONE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)8814FC67-BC38-4CC5-BD94-8C1925CDEC20Processed with VSCO with dog2 preset

På promenad i Hagaparken igår. Hade en tröja på mig en mysig zipper från Kenzas kollektion för Puma. Ni hittar den, här.

Som jag skrev igår så har min helg endast gått ut på att ta det lugnt och ta var dag som den kommer. Även om det fanns flera roliga saker som jag hade kunnat göra så bestämde jag mig för att tacka nej till dem alla och istället ge mig själv tid att andas. Behövligt och så skönt <3  Processed with VSCO with dog2 preset

Jag var på ett spännande möte som ägde rum på ett nyöppnat fik på St erikplan. Om jag inte missminner mig så hette det Ms Humble eller något liknande.   Det var iallafall supermysigt och dom hade även jättegoda saker. Jag hade precis käkat lunch men ändå fick det bli en latte och en overnight oats med äppelkompott som ”mellanmål” eller ”efterrätt”, hehe.

Processed with VSCO with e2 preset

Jag har inte ställt alarm på hela helgen. Hallelujah moment. Jag har sovit sålänge jag velat och legat och dragit mig utan någon som helst stress. Jag har somnat vid 23 tiden nästan varje kväll och vaknat upp utsövd och pigg som en lärka vid 08. Så underbar känsla 😀

Processed with VSCO with kp3 presetProcessed with VSCO with fp4 preset

Mötte upp Klara och käkade en lunch på Lett igår. Här åt jag en vegansk ceasar med avokado och även en jordnötssmör-smoothie till. MUMS.

Efter salt (svett) kommer sött, som jag brukar säga. Detta lilla stilleben förberedde jag inför att Sandra skulle komma hem från London igår, haha. Söndagsmys och skvallermarathon. Tänk va mycket man kan ha att ”gå igenom” efter bara några dagar på varsitt håll, haha.

I fredags mötte jag upp pinglan för att vi skulle hjälpa varandra med att fota dagens outfit. Gud va jag tycker om denna lilla person. Så varm och go 🙂 Lovisan!!

Det var lite från min helg. Nu väntas en ny vecka, först ut är inget mindre än ansiktebehandling – Dermapen! Ingen lite lyxig start va, hehe <3

0

3 Comments

  1. Hej molly jag har en frÃ¥ga, vill komma igÃ¥ng med träningen efter mitt första barn… Du äter jordnöttssmör väldigt ofta. är det bra?

    0
    • Det är bra om det är ett nyttigt jordnötssmör, dvs utan socker och andra tillsatser. Men allt med mÃ¥tta sÃ¥klart 😀

      0

Comments are closed for this article!