THRU MY PHONE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)Tröja och byxor – Här

Jag började min vecka med att packa väskan för att sedan åka till Venedig i två dygn tillsammans med BikBok och några andra bloggare från norden.

Linne – Här

Dessa två dygn handlade självklart mycket om kläder, men även väldigt mycket om pasta och glass i stora lass! haha

Jag fick in ett kort träningspass på hotellets gym en utav mornarna! Man lär ju passa på när hotellen man bor på faktiskt har gym, det är inte alltid! 😀

Tights – Här / Sneakers – Här / Jacka – Här / Naglar – ByMinko

Väl hemma på svensk mark igen så fick jag naglarna fina inför helgen och var även på den typiska sista-minuten-Zara-rundan på jakt efter outfits för helgen 😉 Hittade dessvärre ingenting, så det var bara att dyka in och ner i garderobens djup och leta fram något skoj.

Summerburst dag 2, hade jag lyxen att vakna upp och få hjälp med sminket av duktiga Lorin. Körde även på en ganska simpel look outfit-mässigt. Det fick bli en oversize t-shirt med en diamant-bh under!

Dagsfest på Mister french och middag på Yuc innan summerburst dag 2.  

Klockan slog 12 och det var dags att åka iväg mot allas vårat favoritställe (Mister french) där jag hade fått äran att bjuda in mina vänner till en skaldjurs-brunch innan dagsfesten. Lugnet före stormen så att säga, haha. Så vi satt där i Loungen i ett par timmar och bara käkade gott och njöt av solen innan det var dags att förflytta oss till den något stökigare delen av terrassen för dagsfest.

Tänk att detta var sista året dom kör Summerburst i Stockholm, det känns lite tråkigt faktiskt! Vi får hålla tummarna för att det kommer något annat kul istället 😉

Tack Klarna och alla underbara människor som gjorde den här helgen till en så himla rolig sådan! <3

Imorgon är det måndag och ny vecka, till och med midsommarveckan. Jag känner mig hur laddad som helst på att jobba, träna och njuta av vardagen nu i några dagar innan vi beger oss mot Dalarna för att fira midsommar med familjen och släkten!

Det var en liten del av min vecka.

0

4 Comments

  1. Var kommer solglasögonen med stenar pÃ¥ ifrÃ¥n? 🙂 SÃ¥ himla snygga!!

    0
  2. Vet inte om det är någon tröst, men Lollapalooza kommer ju iaf till Stockholm läste jag ? älskar bloggen!

    0
  3. Jag hittar inte den vita jeansjackan någonstans, betalar vad som helst för den!!

    0

Comments are closed for this article!