TISDAG

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Sweater – Här / Sweatpants – Här

Hej finaste läsare, hoppas ni haft en bra start på veckan?

Idag är det tisdag och jag gick upp och körde mitt första Megaformer pass denna vecka, jag känner mig så stark och det känns så himla kul och motiverande. Ibland kan det kännas tufft att komma tillbaks till träningen efter semestern, men något som alltid funkat för mig är att inte tänka, utan bara göra. Så som att man går upp och borstar tänderna på morgonen. Sen menar jag inte att man inte skall träna om man inte mår bra, men känner man sig enbart omotiverad som man oftast kan känna sig efter semestern så tror jag det endast är nyttigt och bra att få röra lite på sig. Kroppen och knoppen mår bra av det. Motivationen brukar också komma av sig självt när man börjat träna och börjat få igång på endorfinerna igen tycker jag. Så det är bara att försöka ta sig iväg och se det som någonting viktigt för hälsan. Nu kör jag 2 max 3 pass i veckan och det är helt perfekt för mig.

Efter passet gick jag hem och lagade frukost, idag var det väldigt tomt i kylskåpet och slut på bröd, så det fick bli ett ihop plock av lite ägg, riskaka med ost och gurka och en skål med grekisk yoghurt, granola och honung. Måste gå och handla i eftermiddag, älskar när kylskåpet är fyllt med god mat och färskt bröd som man kan rosta på morgonen  😊  Det är så mycket enklare att bli sugen på att laga mat då, tycker jag.

Jag frågade er igår vad ni önskade att jag skulle blogga om och det var en salig blandning mellan höst-inspo, motivation till träning, hur hus-bygget går i Marbella till vardagsuppdatering. Så jag tänkte att vi benar ut det lite, hus-bygget kan jag uppdatera er mer om hur det går i nästa vlog på YT, tänkte köra en Q/A så då kan jag ta upp den frågan. Så detta inlägg fick bli lite motivation och vardags-update.

Det känns så skönt att vi inte har så mycket planerat framöver, jag njuter verkligen av det. Att bara känna att man har tid till att vara kreativ, inte behöva känna någon stress eller att behöva planera. Komma tillbaks till rutiner och få landa lite. Vi kommer åka till Marbella i mitten på november för att sedan vara där under vintern, förutom över jul då såklart, då åker vi hem till Dalarna  😊  Men det känns kul, att vi ska åka dit och få bo in oss lite på det stället eftersom det är där tanken är att vi kommer spendera vintrarna.

Nu ska jag sätta mig och jobba lite här, jag brukar ju ha mina mest effektiva timmar på morgonen, men sjukt nog har jag fått mest gjort det senaste dagarna på kvällen. Kanske är det för att Ross börjar jobba senare, i och med tidsskillnaden med hans företag i Kanada. Man blir väl som man umgås antar jag 😁‚

Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag, så hörs vi snart!!

29+

2 Comments

  1. Hej fina Molly,

    Har du slutat göra dina naglar? Jag har följt dig ett tag & minns att du förut hade det som ett skönhetstips som du gjorde, varför slutade du med det etc? 😍

    Du är bäst!

    0

Comments are closed for this article!