ÄLSKADE HAGA SKALL SÄLJAS

    

    

    

– Tänk att pärlan, tryggheten, mitt första boende i Stockholm nu skall säljas!!

Lägenheten jag och min syster Sandra flyttade in i tillsammans när vi kom till Stockholm 2012 och som hon bott i sedan dess är nu ute för försäljning. Världens mysigaste lägenhet, med så mycket kärlek och minnen. Lilla Haga kommer alltid kännas som vårt hem. Men nu är det dags för den att få sig nya ägare och jag är så säker på att de lyckliga kommer stormtrivas, precis så som både jag och Sandra gjort. Det finns ju en anledning till varför hon bott där i snart 10 år och har haft svårt för att släppa taget om pärlan.

Det är en 2a på 54 kvm i Vasastan/Odenplan, stora fönster åt båda håll, fantastiskt ljusinsläpp och en helt perfekt planlösning. Är man på jakt efter en social, ljus och hemtrevlig lägenhet så är verkligen detta något för er. Hela lägenheten är nyrenoverad 2019/2020, ligger på innergården som gör att det är lugnt och tyst och att man aldrig störs av ljud eller trafik. Det är gångavstånd till allt och den ligger nära Hagaparken, som är den mest idylliska park vi har i Stockholm om ni frågar mig. Perfekt för promenader, picknickar eller joggingturer. Älskar man naturen, vattnet och lugnet men att man samtidigt vill ha nära till allt så har ni det här.

Vill ni läsa mer om lägenheten samt se fler bilder så kan ni klicka här, så kommer ni till annonsen. Sandra har valt att sälja sin lägenhet med gulliga Julia och Valerie på Alexander White, dom är verkligen så duktiga och trevliga, så skulle ni ha några som helst frågor så kan ni även kontakta dem.

18+

8 Comments

  1. Varför ska hon sälja den? 🙂
    Ska hon flytta ifrån Sthlm?

    0
    • Dom ska köpa lite större 😃

      0
  2. Vart kommer den fina soffan ifrån? 🤩

    0
  3. Vet du vad den fantastiska väggfärgen i vardagsrummet heter/kommer från?😍 och den underbara vasen i fönstret?

    0
  4. Mysig lägenhet. En frÃ¥ga – gÃ¥rdshus, dÃ¥ är utsikten mot gÃ¥rden bara?

    0
  5. Hej! Vart är soffan ifrån?😊

    0
  6. Vart är soffan ifrån?

    0
  7. Jag köper gärna takkronan, ska ni sälja den? 😍

    0

Comments are closed for this article!