MONDAY !!!

  Mixat från helgen och en liten bild på mig som liten 😊

Hej kära ni <3

Hur har eran helg varit? har ni haft en bra start på veckan?

Min helg var helt underbar, vi åkte till dalarna i fredags och var där hela helgen. Umgicks med familjen, myste med hundarna och hälsade på morfar och farfar som jag inte sett sen i julas på grund av corona. Blev alldeles varm inombords när jag fick träffa dem, längtar tills detta är över nu så man bara kan ge dem en stor kram <3

Idag är det måndag och jg min dag har gått ut på att fota och jobba. Nu har vi även båda hundarna här efter att mamma och pappa har haft Lulu ett bra tag 😊  Så det känns mysigt, men också ovant. Det är verkligen skillnad på att ha en och två hundar, haha. Speciellt när man ska gå ut och gå och den ena ska bajsa och den andra vill springa 😁‚  Sen vill båda ha lika mycket uppmärksamhet och mag-kli, haha.

Måndagar för mig har verkligen gått från att alltid gå upp tidigt och köra ett jobbigt träningspass till att nu vakna upp i lugn och ro, ha en härlig morgon och sätta mig och jobba. Måndagar vill jag skall kännas sköna och effektiva. Då är man mer utvilad för tisdagen sen och har fått en hel del överstökat som man annars kanske inte hade hunnit med att gjort.

On a side note. När jag var ute och gick med hundarna för en stund sedan så pratade jag med mamma i telefon och vi båda konstaterade hur mycket som hänt detta året, både positivt men också negativt. Både privat och i världen överlag. 2020 kommer verkligen vara ett år man aldrig kommer glömma. Man kommer titta tillbaks och minnas väldigt mycket men också känna så mycket känslor tror jag – Känner ni också så?

Hoppas ni får en fin start på veckan och för er som är på jakt efter världens mysigaste lägenhet, en 2a. Ni får absolut inte missa att kolla in här i dagarna 😊

22+

1 Comment


Comments are closed for this article!