HELLO!!

          

Hej och hå, då försöker vi igen!!

Hej mina kära läsare, jag uppdaterade ju bloggen häromveckan och kort därefter så försvann mitt senaste inlägg på grund av att vi flyttade över bloggen till en ny server. Väldigt typiskt med tanke på att jag äntligen uppdaterat 😁

Men jag tänkte mest säga att vi nu är tillbaks i Sverige igen efter att vi har haft en helt fantastisk tid (trots omständigheterna) i Spanien. Vi lyckades fullfölja det vi faktiskt åkte dit för, att köpa en tomt så jag vet inte hur jag med ord skall kunna beskriva hur glada vi är och lyckliga över att äntligen hittat vår dröm-tomt där vi nu ska bygga hus på 😊  Det känns så overkligt… som en dröm, att vi två tillsammans ska få skapa vårat alldeles egna hus. Det kommer ta sin lilla tid att bygga, men den som väntar på nånting gott 🤷🏼‍♀️  Vi är så glada och peppade.

Nu är vi iallafall som sagt tillbaks i Sverige igen och det känns faktiskt väldigt skönt. Att få komma tillbaks till sina rutiner igen och bara en sån sak som att börja träna, laga mat hemma, gå på möten, events etc. Jag har längtat efter det de senaste veckorna 😊  Så i måndags hade jag både möten och höll i ett live-event och igår körde jag mitt första Megaformer pass på ca 2,5 månad. Ja, det var TUFFT kan jag säga  😁‚  men oj, va skönt det kändes efteråt.

Hur har eran sommar varit? <3 Hoppas ni har haft en fin sommar och att ni hållit er friska och krya!

Jag nämnde ju i mitt tidigare inlägg (som försvann) att jag varit väldigt dålig på att uppdatera er här på bloggen. Men trots det har så många av er varit in och kikat och det gör mig alldeles varm inombords. Jag har egentligen ingen bra anledning till varför jag ej varit lika aktiv här mer än att jag inte fotat så mycket med min kamera senaste månaderna utan fotat mestadels med mobilen. Ni som följer mig här vet ju att jag oftast lägger upp kamerabilder på bloggen, så därav dålig uppdatering här inne. Men det har ju varit desto mer på instagram istället  😊  Jag känner dock verkligen hur mycket jag har saknat att uppdatera här, så nu ska jag återgå till det normala och försöka posta  så mycket jag kan 😃  Hoppas ni är lika taggade på det som jag?

PS. Idag kommer en Vlogg upp, så missa inte att kolla på den!!

Vi hörs snart <3

39+

8 Comments

 1. Åh vad kul att du är tillbaka! Ser fram emot vloggen <3

  0
 2. Äntligen! Så kul du är tillbaka❤️

  0
 3. Så kul att du är tillbaka!😍 Kikade såklart på vloggen direkt, så härlig och man får så mycket inspiration i vanlig ordning av dig🥰 Ha en fin kväll, kram!

  0
 4. So happy! You are back and I love it! Xoxo from gran canaria

  0
 5. Kul å se dig igen!

  0
 6. SÃ¥ kul ! Alltihopa 🙂

  0
 7. Lägg gärna upp dina vloggar här! Blir ju jätte roligt.

  0
 8. ser härligt ut. men vad tänker du kring coronan då du reser?

  0

Comments are closed for this article!