GOOD MORNING

  

God morgon soliga lördag!!  

Idag tog vi sovmorgon och ställde ingen väckarklocka, trots det vaknade vi båda upp av oss själva vid 08. Så himla underbart att vakna upp av att solen skiner den tiden på morgonen, vilket ljuvlig känsla.

Jag tog med mig Lulu ut på en liten promenad och det var alldeles tyst och stilla. Inte en människa ute, både en känsla som är väldigt rofylld men också lite ledsam i och med dessa tider. Därefter gick jag och handlade ingredienser till frukost och idag fick det bli rostat bröd med marmelad och ost, ägg och färskpressad juice. Jag upptäckte även att den lilla tobak kiosken bredvid säljer New York Times, så jag plockade på mig en sådan tidning hem till Ross också.

Idag ska vi bara ta det lugnt hela dagen och kvällen. Det blir en promenad i solen och sedan middag och film. Köpte färsk lax och färsk potatis som jag tänkte göra något gott av 😊

Hoppas ni får en fin lördag älskade ni 💛💛

29+

2 Comments

  1. Alltså Lulu 😍
    Låter supergott med lax o färskpotatis, så somrigt.

    0
  2. Så mysigt det låter med en sådan morgon, samtidigt som jag kan förstå vemodet. Kände lite liknade idag när jag tidigt på morgonen gick genom stan här i Falun för att bege mig ut på promenad. Alldeles öde, en lördag. Var lite fler människor ute vid 12:00 men ändå inte alls som andra soliga dagar i maj. Kan inte ens tänka mig hur det är i Stockholm.

    0

Comments are closed for this article!