GOLDEN

     

    

Outfit – Ida sjöstedt

Hej mina älskade läsare, hoppas ni mår bra!

Jag mår bra och har precis börjat min måndag med ett Megaformers pass, helt underbart. Sen svängde jag förbi Ica på hemvägen och köpte hem en massa gott att fylla upp kylen med. Blandannat färsk torskrygg som jag tänkte laga till middag ikväll. Vaknade upp imorse med en så härlig känsla i kroppen. Jag tror att det kan ha att göra med att jag vaknade upp till en nystädat hem, färska blommor på borden och sedan givetvis lite träning och god mat i kylskåpet. Det ger mig något slags lugn i kroppen av att känna att allt är i sin ordning, eller vad man ska säga 😁‚  dessa små-saker i vardagen som ger en mysig och skön känsla i kroppen.

Nu har jag precis satt mig framför datorn och tänkte få lite jobb gjort, imorgon har jag nämligen möten i stort sätt hela dagen så idag tänkte jag tillbringa några extra timmar här.

Hoppas ni får en bra start på veckan 💛💛

25+

4 Comments

 1. Mitt projekt idag är att plocka undan, köra en tvätt, damma och handla hem goda grejer för veckan! Håller helt med om att det är en så skön känsla när det är gjort. Ett lugnt hem ger absolut ett lugnare inre 🖤

  0
 2. Hej Molly,

  Undrade om du hade tänkt dig att sälja din Lightroom preset (mobile och desktop version). Jag har själv en Nikon och använder mobile Lightroom men fÃ¥r aldrig till samma gold/bronze toner som du… Det vore jätte roligt!!

  Kram xx

  0
 3. Så härligt att känna så där, det gjorde jag idag med. Vaknade så tacksam över livet. Det kan bero på att jag fick ett astmaanfall igår och hamnade på akuten. Men det var också så bra för det var ett uppvaknade för mig, i lyckan i att ha livet :).

  0

Comments are closed for this article!